پیام کشف حجاب دریافت نموده ام، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۱۵۹ #93803853

سلام امروز من تو خیابان اشزفی بودم بعد ۱۰ دقیقه پیام بدحجابی اومد که بلید تا ۷۲ ساعت مراحعه کنم. من مطمئنم که سالم کامل نیوفتاده بود . اولین بار پیام و دریافت میکنم . چه باید کنم اگه مراجعه نکنم چی میشه

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در این صورت پلیس امنیت اخلاقی مالک خودرو را شناسایی خواهد کرد.

مشکل خاصی نیست میتوانید مراجعه کنید یک تعهد کتبی بدهید و مرخص شوید

به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید، باخذ تعهد کتبی برای بار اول موضوع مرتفع میگردد.

با سلام و احترام مالک خودرو بایستی به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نماید.استناد ضابط قضایی به جرائم مشهود در موارد تخلفات مربوط به کشف حجاب است. موارد جرم مشهود، از جمله شامل رفتار‌های مجرمانه است که در اماکن عمومی در معرض دید ماموران نیروی انتظامی اتفاق می‌افتد

این پیامک‌ها فارغ از اینکه اقدام به کشف حجاب از سوی چه کسی در خودرو انجام شده باشد برای مالک خودرو ارسال شده و ممکن است کسانی که کشف حجاب کرده‌اند مسافر باشند اما پلیس امنیت اخلاقی در این زمینه راننده خودرو را می‌شناسد.

شما که پیامک دریافت کرده‌اید پس از مراجعه به پلیس امنیت با اخذ یک تعهد کتبی مرخص می‌‌شوید.

سلام
پلیس امنیت اخلاقی در این زمینه مالک خودرو را می‌شناسد.
به مرکز پلیس امنیت در خیابان خالد اسلامبولی یا همان وزرا مراجعه نمایید