گواهی عدم سوء پیشینه را چگونه باید پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۵,۶۸۰ #93202

با سلام
بنده در سال 91 با برادر و یکی از بستگان به شهر کرج برای سرقت رفتیم با قرار قبلی و برادرم فندکی به شکل اسلحه خریداری کرده بود.
در روز سرقت که وارد آرایشگاه زنانه ای شدیم بعد از چند دقیقه از حضور پلیس مطلع و متواری شدیم که البته فامیلمون دستگیر شد و من و برادرم هم همون شب خودمون رو به آگاهی معرفی کردیم.و افسر شیفت شب بعد از صحبت با ما به ما پیشنهاد داد برای کم شدن مجازات در اظهارنامه بنویسیم که مست بودیم و ما هم نوشتیم..دادستان هم بعد از بازجویی از ما و با رضایت شکات وثیقه پنجاه میلیون تومانی برای هر یک از ما صادر کرد که بخاطر دیر رسیدن وثیقه راهی زندان شدیم و کارتکس شدیم و سه شبانه روز در زندان بودیم که با وثیقه آزاد شدیم.بعد قاضی به جرم سرقت مسلحانه و بعنف و شرب خمر که جرم رو محرز دونستن برای هر یک از ما سه تن دویست هزار ریال جزای نقدی بدل از حبس و یکصد هزار ریال بدل از شلاق با کسر از ایام بازداشت قبلی و هشتاد ضربه شلاق حدی صادر کرد که با توجه به ایام بازداشت جریمه ای واریز نکردیم ولی شلاق رو خوردیم.
حالا با گذشت 6 سال که رفتم عدم سو پیشینه بگیرم بهم برگه ای دادند که در اون قید شده نامبرده در حال حاضر محرومیت اجتماعی ندارد.سوالم اینه که آیا برام عدم سو پیشینه با نوشته فاقد سابقه کیفری یا فاقد سابقه موثر کیفری صادر نمی کنند.چون با این عدم سو پیشینه جایی استخدام نمیکنند.آیا راهی وجود داره که از سجل کیفری پاک بشه یا اصلا پاک نشه ولی گواهی فاقد سابقه کیفری برام صادر بشه..ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اگر راهی هست مرقوم بفرمایید تماس بگیرم صحبت کنیم یا حضوری خدمت برسم

مشاوره حقوقی سرقت
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما در حال حاضر دارای سوئ پیشینه موثر نمی باشید. درضمن امکان پاک شدن سابقه سجلی امکان پذیر نیست

به علت اجرای حد مسکر به این شکل ذکر شده است

با سلام؛
برای پیگیری این مورد میتوانید به وکیل مراجعه و با ارائه مستندات،مشاوره و راهنمایی موثر دریافت کنید.
در غیر این صورت میتوانید با مراجعه به اجای احکام و یا واحد (معاضدت اجتماعی ) دادسرای محل جرم موضوع را پیگیری کنید.

بنام خدا،عدم محرومیت از حقوق اجتماعی مترادف عدم سوء پیشینه است.

بااحترام
بهترین راه مراجعه به شعبه میباشد

با سلام سابقه کیفری موثر ندارید و در پیشینه شما ثبت است

بهتر است جهت اطلاع به اجرای احکام مربوطه مراجعه نمایید