اعتبار سند قولنامه ای تا چه حد و اندازه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۸۴ #93128889

من یک ماشین که به نام پدرم بود بدون اطلاع او به صورت قولنامه‌ای فروختم و پول آن را نقدا دریافت کردم و تمامی اسناد و مدارک را تحویل خریدار دادم. بعد متوجه شدم که حدود چهل میلیون سرم کلاه گذاشته اما خریدار سریعا ماشین را به کسی دیگر فروخت . حالا خریدار دومی طلب انتقال سند نموده،
آیا میتوانم از سند زدن امتناع کنم و درخواست چهل میلیون را بکنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معامله ای که رخ داده است عملا یک بیع فضولی است و تا زمانی که پدر شما رضایت ندهد به هیچ عنوان نافذ نبوده و در صورتی که تنفیذ نکند معامله رخ داده باطل می شود و شما محکوم به پرداخت خسارات وارده بر خریداری می شوید که از فضولی بودن شما ناآگاه بوده است.
مگر اینکه اثبات کنید آگاه بوده از اینکه ماشین متعلق به پدر شما هست
علی ای حال بهتر است سنجیده و منطقی عمل کنید که هم پدرتان ضرر نکند و هم شما د ر مخمصه گرفتار نشوید
موفق باشید

سلام
پدر شما میتواند اقدام به طرح دعوای معامله فضولی نماید... قولنامه انعقادی از سوی پدر شما قابل ابطال است

سلام
انتقال مال غیر عینا و منفعتا جرم و نوعی کلاهبرداری است لذا شخصی که ماشین را خریده می تواند علیه شما اعلام جرم کند بهتر است از هر گونه اقدامی که خریدار را تحریک به شکایت کند خودداری کنید