میتواند از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۴۶ #92982478

سلام خسته نباشید
من هشت سال با همسرم زندگی کردم نازا هستش و بچه دار نمیشه سه سال پیش افتاد زندان و من هم سرطان گرفتم بدون اطلاع همسرم و بنا به بیماری رحمم رو درآوردن آیا همسرم میتونه از من شکایت کنه

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان شکایت علیه شما وجود ندارد

سلام وقت بخیر
بنظر نمیرسد امکان طرح دعوا برای ایشان وجود داشته باشد لیکن میتوانند در خصوص طلاق اقدام نمایند.

با سلام
با توجه به صورت سوال خیر امکان شکایت وجود ندارد.

سلام
با توجه به توضیحاتی که دادین و اینکه موضوع ناشی از وقوع بیماری بوده است به نظر امکان شکایت ندارد اما اگر موضوع منتهی به عسرو حرج شده باشد امکان اقامه طلاق را دارد

درود
خیر شکایت ممکن نیست.

سلام .خیر امکان شکایت وجود ندارد .

با سلام
با توجه به بیماری شما و تشخیص پزشک متخصص خیر