عملیات واقع شده کلاهبرداری است یا خیانت در امانت یا سرقت؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۸۳ #91822100

آقای الف در حالی که کت و شلوار شیکی به تن داشته به عنوان مشتری، وارد یک مغازه کفش فروشی می شود. سپس از فروشنده تقاضا می کند که یک جفت کفش گران قیمت چرمی به او بدهد. بعد از اینکه فروشنده کفش را در اختیار او قرار می دهد از او اجازه می خواهد که کفش ها را جهت چک نمودن اندازه آن بپوشد تا در صورت مناسب بودن پول آن را پرداخت کند و در غیر این صورت آنرا مجددا به فروشنده عودت دهد. بعد از پوشیدن کفش، الف در یک لحظه از مغازه خارج شده و فرار می کند. با شکایت فروشنده پرونده ای در این خصوص تشکیل و متهم دستگیر می شود. حال شما عملیات واقع شده را کلاهبرداری می دانید یا خیانت در امانت یا سرقت؟ دلایل حقوقی خود (حداقل دو دلیل) را بنویسید. فقط یک جرم را انتخاب کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بحث از کلاهبرداری منتفی است
در خصوص خیانت در امانت با اغماض امکان پذیرش وجود دارد چون مال جهت انجام امر معینی سپرده شده است که گیرنده به نفع خود از ان بهره برده است
البته موضوع مشمول عنوان سرقت تعزیری نیز می شود

با سلام
جرم واقع گردیده سرقت ساده تعزیری می باشد

موضوع فقط جنبه سرقت تعزیری دارد و موارد خیانت در امانت و کلاهبرداری شامل نمیشود

سلام
مشمول عنوان سرقت می باشد

با سلام
جرم واقع شده سرقت ساده تعزیری می باشد

تحت عنوان سرقت قابل پیگیری است

مشمول جرم سرقت است .