آیا با شکایت و قرار دادی که داریم میشه پول رهنی که دادیم و با جریمه دیر کرد ازشون گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۰۲ #91366223

سلام و وقت بخیر
من و همسرم یک ماه پیش خانه ای به مبلغ ۹۰ میلیون رهن کامل در مشاور املاک قرار داد نوشتیم و قرار شد در تاریخ ۱۵ مرداد خانه به ما کلید تحویل داده شود و مبلغ ۴۵ میلیون بابت قرار داد پرداخت کردیم به صورت چک رمز دار و قرار شد بعد از تحویل کلید مابقی پرداخت کنیم اما مالک نه بنگاه میاد و نه خونه تحویل میده و دائم بهانه های مختلف برای تحویل ندادن خونه میاره.ما دیگه خسته شدیم و میخوایم شکایت کنیم که پولمون بگیریم

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
موضوع شما مستلزم بررسی دقیق متن قرارداد می باشد و از انجایی که عقد لازم است در صورت حق فسخ میتوانین فسخ کنین و پول خود را مسترد نماید

با سلام باید قرار داد فی مابین بررسی شود تا بتوان پاسخ داد.
اما به طور کلی
اگر در قرارداد حق فسخ پیش بینی شده باشد.قرارداد قابل فسخ است
اگر در قرارداد خسارت تاخیر تحویل ملک پیش بینی شده باشد. میتوانید درخواست خسارت کنید
همچنین می‌توان علیه فرد دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح کنید