چگونه از وجود شنود یا دوربین مخفی در خانه مطلع شوند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۳۲۰ #91273014

از حرف های همسرم احساس می کنم در خانه شنود کار گذاشته شده می هواستم ببینم امکان بررسی هست یا نه؟

مشاوره حقوقی استراق سمع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام از یک کارشناس مربوط میتوانید در این خصوص کمک بخواهید

با درود با کارشناس مربوطه رایزنی نمایید

با سلام برخی کارشناسان و شرکتها ابزارهایی برای کشف آن دارند پیگیری کنید در ضمن استراق سمع و ضبط صدا توسط اشخاص ممنوع و بر اساس فتاوای فقهی غیر شرعی است

با سلام
باید از کارشناس موبوطه درخواست بررسی منزلتان را نمایید

با کارشناس مربوطه مشورت کنید

یک کارشناس در زمینه سیستمهای دوربینهای مخفی می تواند به شما در بررسی منزل کمک کند. و تا حدودی قابل کشف است.

با سلام
به دلیل گسترش و وسعت تکنولوژی ( از جمله لوازم شنود مانند خودکار ، دکمه لباس ، ساعت دوربین دار و عینک و غیره ) ، امکان اطلاع از وجود این موارد سخت است .