آیا بعد از ۷ سالگی میتوانم حضانت فرزندانم را بی قید و شرط دریافت نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۵۲ #91198492

سلام
یک دختر ۳ ساله و یک دختر ۸ ساله دارم و همسرم ترک منزل کرده به همراه دو بچه. آیا بعد از ۷ سالگی متوانم حضانت فرزندانم را بی قید و شرط دریافت نمایم؟ حقوق کارمندی دارم و یک منزل کوچک که مستاجرم. لطفا راهنمایی بفرمایید🙏

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با مادر است و پس از آن به تشخیص دادگاه و مصلحت کودک است که با پدر یا مادر زندگی کند. موفق باشید.

برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است.
بعد از هفت سالگی درصورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می باشد.
بابت ترک منزل به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید
بابت مهریه نیز ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار تقدیم کنید.

سلام
بعد ا زهفت سالگی پدر حضانت را برعهده دارد

سلام
وقت بخیر
سوال و موضوع مشاوره حقوقی را کامل مطرح بفرمایید.
حضانت فرزندان تا ۷ سالگی بر اساس ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی بر عهده مادر است.