خانمم اجرت المثل میخواد؛ مدت ۳ ماه هست که اجازه رابطه را نمیدهد، چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۶ #90143729

خانمم شکایت کرده و اجرت المثل ایام زوجیت میخاد و بنده بیکارم و ۳ ماه هست رابطه را انجام ندادم اجازه نمی‌دهد. حالا چیکار کنم درمورد شکایتش

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در دادگا بگید ک خودش انجام میداد کاری خونه رو و برای رابطه الزام ب تمکین کنید

سلام تقاضای اجرت المثل به تنهایی محل رسیدگی ندارد مادامیکه علقه زوجیت ابقاست
در زمان رسیدگی بطلاق و متعاقب صدور حکم طلاق درخواست اجرت المثل ایام زندگی مشترک طرح و رسیدگی میشود .
در خصوص موضوع دوم با تقدیم دادخواست الزام به تمکین از همسر ازطریق قانون تمکین خاص یعنی همان رابطه زناشویی و تمکین عام را بخواهید.

با سلام
در خصوص رابطه زناشویی میتوانید دادخواست الزام به تمکین طرح نمایید
و در خصوص اجرت المثل در صورتی که کارهای منزل که عرفا بر عهده ی وی نیست را به درخواست شما انجام داده باشد مستحق اجرت المثل خواهد بود

در صورت اثبات عدم تبرع در انجام امور ملزم به پرداخت می گردید .
در خصوص موضوع تمکین این موضوع عدم تمکین خاص است بنابراین اجبار در موضوع تمکین وجود ندارد

با سلام بایدتقاضای الزام به تمکین را مطرح کنید البته به لحاظ تخصصی بودن موضوع باید وکیل از شما دفاع کند.