اعتراض به رای اعسار

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷,۵۴۰ #8922

باسلام وخسته نباشید
بنده (زوج)تقاضای طلاق یکطرفه دادم واکنون پس ازگذشت 5 ماه رای طلاق صادرگردیده ومهلت بیست روزه ان نیزگذشته است ورای قطعی شده اماباتوجه به عدم تمایل زوجه به طلاق درپی ان است تادادگاه ها راطولانی نماید اکنون میخواهم برای مهریه تقاضای اعسار دهم
1- لطفا بفرمایید اززمان تقاضای اعسار به دادگاه چه مدت زمان میبرد تابه آن رسیدگی و رای اعسارصادرشود؟؟؟
2- آیارسیدگی به اعسار درهمان شعبه ای که رای طلاق صادرشده است رسیدگی میگردد؟؟؟
3- پس ازصدور رای اعسار این رای قطعی میباشد ویا مثل رای طلاق فرصت اعتراض برای زوجه دارد؟؟واگرفرصت اعتراض دارد چند روز میباشد تارای کاملا قطعی شود؟؟؟

باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
رسیدگی به اعسار خارج از نوبت معمولا زیر سه ماه تعیین وقت میشود
قابل تجدید نظر خواهی میباشد
اوصولا در همان شعبه ی صادر کننده طلاق رسیدگی خواهد شد

رسیدگی خارج از نوبت و سریع است. رای قابل اعتراض می باشد.

سلام، مدت زمان دقیقی برای رسیدگی نمی توان مطرح کرد لیکن در همان شعبه رسیدگی کننده به مهریه رسیدگی می شود و قابل اعتراض می باشد

به شعبه ای که سابقه طرح دعوا طلاق دارید ارجاع می‌شود. معمولا زمان زیادی نمی‌برد. مانند همه دعاوی زوجه حق اعتراض دارد

رسیرگ به دعوای اعسار خارج از نوبت بوده و اصولا در شعبه رسیدگی به حکم طلاق قابل رسیدگی است طرفین حق اعتراض خواهند داشت.

با سلام.
رسیدگی به دعوای اعسار خارج از نوبت و معمولا تا یک ماه و نیم وقت رسیدگی تعیین می شود.
رسیدگی به دعوای اعسار، در دادگاهی که حکم مهریه را صادر کرده است انجام می‌شود.
زوج و زوجه می‌توانند به رای دادگاه در خصوص پذیرش یا عدم پذیرش اعسار اعتراض کنند.

رسیدگی به اعسار درشعبه ای است که حکم مهریه راصادرکرده