میتونن این معامله رو فسخ کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۲ #89142329

ما خونه خودمون رو به شرط خرید خانه دیگری فروختیم حالا فروشنده ملک دوم قصد فسخ معامله کرده در صورتی که ما هم خونه خودمون رو فروختیم و هم کلی سرمایه مثل طلا دادیم الان متحمل کلی ضرر هستیم وعده اول رو دریافت کردن و دیگه با اوردن بهانه نیومدن وعده های دیگه رو بگیرن حالا میتونن این معامله رو فسخ کنن یا ضرر و زیان بدن ... با توجه به اینکه ما با همون پول دیگه نمیتونیم اون متراژ رو بگیریم چون تو این مدت خونه بیشتر گرون شده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عقد بیع عقدی لازم است و بعد از امضا طرفین نمیتوانند عقد را برهم بزنند مگر به اقاله یا به موجب داشتن اختیار فسخ .اقاله یعنی تراضی طرفین در برهم زدن معامله پس برای این مورد رضایت شما لازم است - شخص مالک دوم نمیتواند به صرف اراده یک طرفه خود اقدام به فسخ معامله را بنماید مگر این حق در ضمن عقد برای وی مفروض باشد.وعده های باقی را در صندوق دادگستری مطابق وعده های مندرج در عقد تادیه کنید

سلام،با توجه به انعقاد معامله دوم اگر چه بعدا فسخ شده باشد خللی به معامله اول ایجاد نمی کند. ضمنا نحوه قید شرط در قرار داد اول باید ملاحظه شود چه بسا ممکن است به لحاظ عدم تعیین مدت در شرط باعث بطلان شرط و عقد اول گردد.

سلام فسخ معمله دوم هیچ ارتباطی به معامله اول یا معاملات دیگر ندارد و البته حتما میبایست مستندات معاملات منجمله قرارداد و مبایعه نامه توسط ی فرد حقوقی یا وکیل دادگستری مطالعه گردد

سلام
معامله اول ربطی به معامله دوم ندارد
مگر در قرارداد شرط کرده باشید
که نیاز به بررسی پرونده و قرارداد است