میخوام بدونم چند روز طول میکشه تا من از ممنوع الخدمات دربیام؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۲۸ #89088040

بنده ساکن تهران هستم مبلغی به کسی که ساکن خرم اباد هستش بدهکار بودم ازم شکایت کرده و کدملی من را ممنوع الخدمات کرده رفتم دادسرا نیابت اجرای احکام شماره پرونده رو دادم خلاصه مبلغی که بدهکار بودم به همراه جریمه پرداخت کردم رسید رو بردم اجرای احکام امضا و اثرانگشت زدم گفتن برو کارت تمومه من گفتم چه موقعی کدملی من از ممنوع الخدمات درمیاد گفت هروقت اجرای احکام خرم اباد نامه بزنه به ثبت احوال،حالا میخوام بدونم چند روز طول میکشه تا من از ممنوع الخدمات دربیام؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان پیش بینی زمان نیست...

سلام
مدت زمان قابل پیشبینی نیست

مدت زمان قابل پیش بینی نمی باشد

نمی توان در این خصوص پیش بینی ای کرد.

طول مدت زمان قابل پیش‌بینی نیست.

با سلام ، مدت زمان مشخصی برای رفع وضعیت پیش بینی نگردیده به منظور انجام سریع تر شخصا پیگیری نمایید

درود
اگر به امید اجرای احکام بنشینید، حتما زمان بر خواهد بود
بهتر است بصورت حضوری مراجعه کنید