تعهد های پیمانکار چند درصد سود خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۹۶ #89022388

سلام خسته نباشید. ما برای ساخت یک ویلا با یک پیمانکار قرار داد بستیم. پیمانکار تعهد داده است که با ۲۴ درصد سود به ازای تمام هزینه ها ویلا را تحویل دهد. آیا پیمانکار با سود خود باید پول کارگر و هزینه های کارگر را بپردازد یا خیر ؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد توزیع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق ماده 13 قانون کار در قرارداد. مقاطعه(پیمانکاری) باید قرارداد به نوعی نوشته شود که حقوق و مزایا و بیمه کارگران توسط مقاطعه کار(پیمانکار) پرداخت شود.
طبق تبصره 1 همین ماده در صورت عدم پرداخت این مبالغ توسط پیمانکار، مقاطعه دهنده از محل مطالبات پیمانکار مانند وجوهاتی که بابت حسن انجام کار سپرده می شود طلب کارگران را پرداخت می نماید.
طبق تبصره 2 ماده اخیر الذکر چنانچه مقاطعه دهنده بر خلاف ترتیب فوق به انعقاد قرار داد با مقاطعه کار بپردازد و یا قبل از 45 روز از تحویل موقت ، تسویه حساب نمایند ، مکلف به پرداخت دیون مقاطعه کار در قبال کارگران خواهد بود .