ایا با کپی برابر اصل میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۷ #88652865

با سلام با همسرم اختلاف داریم در یکی از پرونده های دادگاهی متوجه شدم که همسرم یک اجاره نامه اراعه داده که در ان امضا من جعل شده، اکنون میخواهم بابت این اجاره نامه جعلی شکایت کنم، منتها من که اصلش رو ندارم و همسرم هم در ان پرونده کپی برابر اصل (با مهر تایید دادگاه) گذاشته اگر شکایت کنم ممکن است همسرم اصل اجاره نامه را رو نکند ایا دادگاه با همان کپی موجود در پرونده شکایت مرا پیگیری میکند؟ یا نه اگر اصل اجاره نامه نباشد شکایت من بی نتیجه است؟ با تشکر

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید شکایت کنید و همسرتان باید اصل سند مورد اختلاف را ارائه دهد

با سلام
بله میتوانید شکایت خود را مطرح کنید ولی جهت اثبات جعل و ارجاع به کارشناس خط شناسی، اصل اجاره نامه مورد نیاز است که همسر شما را جهت ارایه اصل ان احضار میکنند

سلام وقت بخیر...بله میتوانید شکایت با موضوع جعل امضا ودلیایل کافی تقدیم دادگاه نمایید