امکان داره سوسابقم بعد از ۶ سال مشکل ساز بشه واسم تو استخدام؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۶ #87471635

سال ۹۲ به جرم سرقت دستگیر شدم، قاضی ازم وثیغه خواست محیا نبود ، ۱۱ روز رفتم بازداشگاه مرکزی شیراز بعد با وصیغه اومدم بیرون، بعد حکم قاضی اومد ۲۰۰ تومن جریمه شدم، چون ۱۰ روز بازداشگاه مرکزی بودم و انگشت نگاری هم شدم،، روزی بیست تومن حساب شد و جریمه هم پرداخت نکردم ، الان تو مرحله گزینش اداره ای دولتی هستم امکان داره سوسابقم بعد از ۶ سال مشکل ساز بشه واسم تو استخدام،با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مشکلی نخواهد بود

با درود سوپیشینه موثر ندارید

سلام و احترام.

ماده قانونی مربوط به مرور زمان سوء پیشینه را برای شما ارسال می کنم تا با شرایط خود وفق داده و در جریان جزییات قرار بگیرید.

ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی:

محکومیت قطعی کیفری در جرائم عمدی، پس از اجرای حکم یا شمول مرور زمان، در مدت زمان مقرر در این ماده محکوم را از حقوق اجتماعی به عنوان مجازات تبعی محروم می‌کند:

الف- هفت سال در محکومیت به مجازاتهای سالب حیات و حبس ابد از تاریخ توقف اجرای حکم اصلی

ب- سه سال در محکومیت به قطع عضو، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده بیش از نصف دیه مجنیعلیه باشد، نفی بلد و حبس تا درجه چهار

پ- دو سال در محکومیت به شلاق حدی، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده نصف دیه مجنی علیه یا کمتر از آن باشد و حبس درجه پنج

تبصره ۱ـ در غیر موارد فوق، مراتب محکومیت در پیشینه کیفری محکوم درج می شود لکن در گواهیهای صادره از مراجع ذیربط منعکس نمی گردد مگر به درخواست مراجع قضائی برای تعیین یا بازنگری در مجازات

تبصره ۲- در مورد جرائم قابل گذشت در صورتی که پس از صدور حکم قطعی با گذشت شاکی یا مدعی خصوصی، اجرای مجازات موقوف شود اثر تبعی آن نیز رفع می شود.

تبصره ۳- در عفو و آزادی مشروط، اثر تبعی محکومیت پس از گذشت مدتهای فوق از زمان عفو یا اتمام مدت آزادی مشروط رفع می شود. محکوم در مدت زمان آزادی مشروط و همچنین در زمان اجرای حکم نیز از حقوق اجتماعی محروم می گردد.

سربلند و پیروز باشید.

سلام
به نظر بعید میرسد که سوپیشینه محسوب شده باشد

با سلام اولا در استعلامات سوسابقه موثر لحاظ می شود که در جرایم خاص و عمدتا سنکین می باشد و چون شما دقیقا نوع جرم سرقت وماده قانونی استنادی را اعلام نکرده اید لذا مشخص نمی باسد که سابقه موثر می باشد یا خیر
ثانیا با فرض سابقه موثر کیفری چون شش سال گذشته مجازات تبعی از جمله عدم استخدام در دستگاه دولتی رفع شده است وقانونا نباید مانع استخدام شود