آیا میتونم ماشین رو توقیف کنم و به عنوان مهریه ازشون بگیرم یا نه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۰ #87448913

سلام
بنده در حال مذاکره بابت طلاق توافقی هستم موضوعی که ایشون اعلام کردن این هست که حاضرن سالیانه یک سکه پرداخت کنن و نه بیشتر و اگر من شکایت کنم شرایط رو برام سخت تر می کنن و طلاق هم نمیدن.
سوالاتی که دارم این ها هست:
۱- ایشون در یک شرکت خصوصی هستن و دریافتی ایشون حدود ۷ میلیون تومن هست اما در تامین اجتماعی حداقل حقوق یعنی ۲.۵۰۰.۰۰۰ تومان دارند و دو تا وام دارن که جمع اقساطش نزدیک ۴ میلیون تومن می شود. با توجه به این شرایط اگر قانونی اقدام کنم می تونم شرایط پرداخت مهریه بهتر داشته باشم؟
۲- ایشون یک ماشین دارن که حدود ۲۰۰ میلیون تومن قیمت دارد اما وقتی بهشون گفتم، اعلام کردن که ماشین رو قولنامه کردن و قولنامه رو بهم نشون دادن، داخل قولنامه نوشته بود بابت شراکت و ضرر و زیان این ماشین واگذار شده به آقای فلانی (که دوست ایشون هست) و پولی هم دریافت نشده. اما ماشین رو استعلام گرفتیم هنوز به نام ایشون هست و پلاک ماشین هم تغییر نکرده!
ممنون میشم راهنمایی کنین الان توی شرایط خیلی بدی هستم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلا این کار را نکن سرجایت باش که شوهر خیلی بد گیر میاد هنوز طلاق نگرفته به فکر مهریه وفلانی بنده خدا بچسب به زندگی
در ضمن توقیف اموال براساس دارای موجود ودرآمد قسط بندی می شود اگر ملک املاکی دارد توقیف میشود

باسلام میتوانیدازطریق اداره ثبت اقدام وتوقیف نماییدجهت اجراییه مهریه

سلام
اگر صوری بودن معامله ثابت شود قولنامه باطل است

درود
اگر برای توقیف ماشین اقدام کنید دوست همسرتان می تواند با آن قولنامه اعتراض ثالث اجرایی کند.

سلام.خودرو قابل توقیف است مگر این که وسیله ی امرار معاش باشد ولی از آن جا که مبایعه نامه قبل از مطالبه ی مهریه تنظیم شده اثبات صوری بودن معامله برای شما سخت است .زیرا انتقال اموال قبل از صدور حکم قطعی ,فرار از دین محسوب نمی شود. بهتر است با هم توافق کنید.

با سلام میتوانید ماشین را توقیف کنید
ولی شخص ثالث میتواند اعتراض بزند و شما باید ثابت کنید که معامله آنها صوری بوده

میتوانید اتومبیل را توقیف کنید اما خریدار نیز میتواند به استناد مبایعه نامه دادخواست اعتراض ثالث به عملیات اجرایی رفع توقیف را از دادگاه بخواهد.
در خصوص توافقات ضمن طلاق اگر آن را ثبت کنید نمیتوانید بر خلاف آن عمل کنید و اگر دادخواست یا مطالبه ای خلاف آن ثبت کنید دعوای شما محکوم به بطلان است