آیا من میتونم پول و ماشینم رو از اون آقا پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #86538154

سلام. وقت بخیر
بنده ۱۱ فروردین برای دیدن پدر و مادرم به شمال رفتم و همسرم خودش بنده رو راهی خونه پدرم کرد و ۱۷ فروردین من برگشتم و با در قفل شده روبرو شدم که گزارش ۱۱۰ هم موجود هست و اینکه یک ماشین به نام بنده بود که از من به بهانه فروش و خرید ماشین جدید برای من وکالت فروش گرفت دقیقا دو روز قبل اینکه منو بفرسته خونه پدرم و یک کارت بانکی مبلغ ۱۰ میلیون تومن موجودی داشت اونم گرفت و حسابم رو خالی کرد و حالا سوال من اینه که آیا من میتونم پول و ماشینم رو از اون آقا پس بگیرم؟
برای ترک انفاق هم من از ایشون شکایت کردم.

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف جزئیاتی که مطرح نمودین نمیتونه راهگشا باشه. پیشنهاد دارم تماس تلفنی انجام بدین