آیا شش ماه حبس تعزیری قابل تبدیل به جزای نقدی میباشد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۵,۸۵۱ #86450

سلام ایا حکم شش ماه حبس تعزیری به جرم خیانت در امانت قابل تبدیل به جزای نقدی هست؟اگر قابل تبدیل هست شش ماه چقدر باید پرداخت شود؟در ضمن سابقه کیفری نداشته

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت فقدان سابقه کیفری و داشتن جهات تخفیف، قاضی مختار به تبدیل می باشد.

باسلام درصورت عدم وجودسابقه محکومیت قطعی بیش از۱سال ویاجزای نقدی امکان تبدیل وجوددارداین مورداختیاری است ازطرف قاضی

در صورت اینکه سوء سابقه کیفری نداشته باشد، میتوان درخواست تبدیل به جزای نقدی را از قاضی نمود و اگر شرایط را دارا بودطبق درجه مجازات، میزان جزای نقدی را قاضی پرونده مشخص می نماید .

باسلام. اگر شرایط قانونی جهت تبدیل مجازات حبس تعزیری موجود باشد باز دادگاه الزاما به جزای نقدی تبدیل نمیکند.ممکن است به نوع دیگری از مجات های جایگزین رای دهد.اگر به جزای نقدی تبدیل شود از ۹۰۰۰۰۰۰ریال تا۱۸۰۰۰۰۰۰ ریال.

درصورتی که سابقه کیفری نداشته باشد واجد شرایط تخفیف مجازات خواهد شد و میتواند درخواست تعلیق و تخفیف مجازات نمایید

با سلام با توجه به عدم سابقه کیفری و شرایط مندرج در قانون مجازات اسلامی امکان تبدیل و تخفیف یا تعلیق حبس وجود دارد

درود با توجه به فقدان سابقه کیفری میتوان تقاضای تبدیل یا تعلیق مجازات حبس را از قاضی درخواست نمود