چگونه مهریه را اقساطی پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #86275551

سلام میخواستم بدونم حسابی که برای همسرم باز کردم و پول فروش خانه را به حساب ایشان گذاشتم برای کم کردن مهریه تاثیر دارد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگربتوانیدثابت کنید این مبالغ بعنوان مهریه پرداخت کرده اید مثلادوشاهد, شهادت دهندبله

سلام
اگر همسرتان قبول کنند که وجوه موجود در آن حساب را شما به حسابشان واریز کرده اید یا رسید پرداخت و واریز وجه به حساب مذکور را شما داشته باشید و شما واریز کننده باشید می‌توانید این پرداخت‌ها را بابت مهریه محاسبه کنید البته به شرط اینکه بدهی دیگری به همسرتان نداشته باشید و ایشان مدعی نشوند که این پرداخت ها بابت آن بدهی است.

چگونه مهریه قسطی پرداخت کنم ؟
بعداز قطعی شدن حکم دادگاه و صدور اجراییه می توانید دادخواست تقسیط و اعسار مطرح کنید.
در مورد مبالغی که پرداخت کرده اید اگر رسیدی مبنی بر پرداخت مهریه دارید می توانید به عنوان مستند ارائه دهید.