چطور شورا پرونده را به کارشناس جهت مبلغ نفقه ارجاع داده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۱ #85869903

باسلام
اینجانب زوج هستم در جلسه حل اختلاف (بابت نفقه )در اثر اختلاف تعیین محل اجاره برای سکونت (هردو شهر مربوط به یک استان می باشد)قرار به تعیین کارشناس شد.لازم به ذکر است که بنده دارای حکم عدم تمکین و همچنین ازدواج مجدد از دادگاه هستم.در تماسی که با کارشناس گرفتم ایشان گفتند که من فقط میتوانم مبلغ نفقه را تعیین کنم و صلاحیت اینکه نفقه به همسرتان تعلق میگیرد یا نه را ندارم.
سوال من اینجاست با توجه به حکم عدم تمکین همسرم و اینکه علنی ایشان میگوید به شهری که میخواهم نمی آید چجور شورا پرونده را به کارشناس جهت مبلغ نفقه ارجاع داده؟اینکه میتوانم از این شعبه شکایت کنم؟؟قبل حکم کارشناس میتوانم دادخواست یا شکایتی...بدهم؟
کلام آخر اینکه با وجود حکم عدم تمکین چکار کنم نفقه به او تعلق نگیرد؟
ببخشید طولانی شد

مشاوره حقوقی نفقه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمان اثبات عدم تمکین نفقه باید پرداخت شود.

ما دامی که گواهی نشوز زوجه صادر نگردیده است وی استحقاق نفقه دارد.

رای عدم تمکین خود را به شورا ارائه دهید

با درود تا زمان احراز نشوذ زوجه باید نفقه پرداخت شود

با سلام تا زمان صدور رای نشوز زوجه نفقه ایشون باید پرداخت بشه

باسلام حکم الزام به تمکین خود را به شورای حل اختلاف ارائه کنید

سلام
تا زمان اثبات عدم تمکین نفقه باید پرداخت شود