آیا می‌توانم با استناد به این فیلم از آنها شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۰۴ #85492092

سلام
من یک سال پیش خانه دوستم که پسر بود رفتم و متوجه شدم که دوستم با پسری دیگر دارد ( لواط ) برقرار می‌کند و من پنهانی از آنها فیلم گرفتم.
آیا می‌توانم با استناد به این فیلم از آنها شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا باید عرض شود فیلمبرداری از مورد فوق بدون اطلاع آنها توسط شما جرم است و اثبات لواط نیز نیاز به ادله محکمه پسند از جمله شهادت ۴ مرد عادل و یا ۴بار اقرار طرفین دارد در غیراینصورت به نتیجه نخواهد رسید از طرفی با توجه به اینکه شما ذینفع و ذی سمت نیستید طرفا می توانید وقوع این جرم را اطلاع رسانی کنید که با توجه به عدم وجود دلایل محکمه پسند به نتیجه نخواهد رسید.

عمل لواط را به دو صورت می‌توان اثبات نمود. این دو صورت عبارتند از:

فاعل و مفعول هرکدام چهار مرتبه به این عمل شنیع اقرار نمایند. لازم به ذکر است که دفعات اقرار هر یک تنها در مورد خودش موثر خواهد بود.
شهادت دادن چهار مرد که دارای شرایط مورد قبول باشند. شاهدین باید این عمل را مشاهده کرده باشند.جرم لواط از جرایم حدی می باشد و روش اثبات آن در قانون صراحتا ذکر شده است .اولا فیلمبرداری بدون اطلاع خود جرم است در ثانی اگر این افراد همچنان به اقدام شنیع لواط ادامه می دهند می توانید به عنوان اعلام کننده جرم به پلیس امنیت مراجعه و گزارش دهید .

سلام
به نظر اقدام شما به فیلمبرداری جرم است
همچنین اثبات لواط نیاز به ادله کافی دارد

در درجه اول تهیه فیلم بصورت مخفی خود جرم می باشد وبرای اثبات لواط شهادت شهود و سایر قرائن شرط اصلی می باشد واز همه مهمتر شما در شکایت باید ذینفع باشید