اینکه من تامین دلیل رو تو شبکه های مجازی پخش کنم جرم است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۸ #84748379

از یه شرکتی نایلون گلخانه خریدم و فاقد کیفیته
تامین دلیل هم اینو تایید میکنه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتبار تامین دلیل با دادکاه است و با پخش آن نمیشه حقانیت شما اثبات بشه اما شاید به اتهام نشر اکاذیب در دنیای مجازی اعلام شکایت کنند

صرف تامین دلیل مدرک و دلیل کافی برای اثبات ادعای شما در مورد محصول مذکور نیست لذا با توجه ب احتمال رد ادعای شما و با عنایت ب موازین قانونی و اخلاقی اقدام شما در این جهت پسندیده نبوده و در صورت رد ادعا میتواند تبعاتی برایتان داشته باشد

چون تامین دلیل به معنای اثبات گفته های شما نیست و رای ای نیز به نفع شما صادر نگردیده از این کار اجتناب نمایید زیرا ممکن است علیه شما از سوی آن شرکت اقدام قانونی صورت گیرد

با توجه به اینکه تامین دلیل ، مدرک و دلیل اثبات شده ای نمی باشد بله

سلام و درود، اقدام شما برخلاف اصول بوده و احتمالا مورد اتهام قرار گرفته شود؛ آرزوی بهروزی.

با درود
با شرایطی دارای وصف مجرمانه است.
بهتر است، از چنین رفتاری که نام اشخاص درآن نیز، عنوان شده است، پرهیز نمایید. زیرا ممکن است عواقب کیفری، برای شما به دنبال داشته باشد.

بله با توجه به اینکه حکمی به نفع شما صادر نشده است این عمل مجرمانه است