برای گرفتن از کار افتادگی بهتر است چه اقدامی صورت بگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۹۵ #83910324

باسلام.یکی از مهره های کمرم شکست و طی سنجش تراکم استخوان مشخص گردید به پوکی شدید استخوان مبتلا هستم و بعد از جراحی با آزمایش پاتولوژی مشخص شد سرطان مغز و استخوان دارم و طی ۲۴ جلسه شیمی درمانی پیوند مغز و استخوان انجام دادم،بعد از یک سال استفاده از استراحت پزشکی بیمه وی قطع شده.برای گرفتن ازکار افتادگی بهتر است چه اقدامی صورت بگیرد ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق تامین اجتماعی پیگیری بفرمایید

به تامین اجتماعی مراجعه بفرمائید

سلام.ازطریق تامین اجتماعی اقدام نمایید.....

باعرض سلام ،بهتر است به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید ولی اگر کارتان به نتیجه نرسید به دیوان عدالت اداری شکایت بفرستید

اگر تا بحال هیچ اقدامی در این خصوص انجام نداده اید . سازمان تامین اجتماعی متولی این امر می باشد و قوانین و مقرراتی در این ارتباط وجود دارد . ابتدا از طریق سازمان تامین اجتماعی اقدام بفرمائید چنانچه به نتیجه نرسیدید می توانید به اداره کار شکایت کنید .حتی رای اداره کار هم قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری هست . با توجه به توضیحات شما احتمالا در همون مراحل اولیه از کار افتادگی شامل شما میشه .

باسلام و درود ازطریق تامین اجتماعی اقدام نمایید.

باسلام تامین اجتماعی مراجعه کنید