من میتونم شکایت کنم و معامله را باطل کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۳۴ #83616429

سلام من یه خانم هستم که هفته پیش یه ماشین از سایت دیوار خریدم و زمانی که برای امتحان سوار ماشین شدم فروشنده به من گفت این سرو صداها به خاطر در عقب هست که باید ریگلاژ بشه و من چون از فنی ماشین سر در نمیاوردم قسم خدای این آقا رو باور کردم و سند قطعی زدم ولی هنوز تعویض پلاک نبردم وقتی از پارکینگ دو قبضی در آوردم ماشینو متوجه صدای جلو بندی شدم بردم تعمییر گاه و بهم گفتن ماشین از لحاظ جلو بندی و موتوری داغونه واشر سر سیلند سوزونده و یاطاقان زده و چهارتا شاسیش خورده به ناچار به خاطر یه اشتباه که نبردم ماشینو کارشناسی تا به الان ۸ میلیون خرجش شده و مکانیک زمانی که موتور رو باز کرده متوجه شده سیلندر ماشین بارها و بارها جوش داده شده الان سوالم اینه آیا من میتونم شکایت کنم و معامله را باطل کنم چون اون آقایی که ماشینو به من فروخت در مغازه یکی از دوستانش قرار دادی نوشت که داخل آن نوشته خریدار از کم و کیف خودرو با اطلاع است و خودرو با تمام عیوب بصورت عین المال طبق توافق طرفین معامله شده است و هزینه پشیمانی ۱۰ میلیون میباشد و در آخر نوشته طرفین در صحت و سلامت کامل این معامله را انجام دادن و امضا و انگشت زدیم به همراه دو شاهد و بعد از سند زدن پشت قلنامه نوشته تمامی مدارک تحویل خریدار داده شده و اذعان میدارد هیچگونه ادعایی نخواهد داشت

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان اقدام برای شما وجود ندارد.

بادرودوسلام چون خیار عیب را زایل نمودید امکان اقدام نمی باشد.

خیر با توجه به اینکه خیار عیب از فوریت برخوردار است لذا با توجه به گذشت مدت نمی توانید معامله را باطل کنید

درود
خیار عیب را ساقط کرده اید از این جهت نمی توانید اقدام کنید.

سلام زمان متوجه شدن شما از عیب معامله اقدام به فسخ می کردید لذا با توجه به سوال شما قراداد را به یک وکیل نشان دهید و بنظر این حقیر بعید بنظر میرسد موفق باشید

درود بر شما، با این تفاسیر بعید است بتوانید اقدامی نمایید، خصوصا که اگر عیبی وجود داشته و بر شما پنهان بوده، پیش از تعمیر بایستی جهت فسخ معامله اقدام می‌کردید.