شوهرم میخواد از مادر مرحومم شکایت کنه بخاطر فروش مال غیر دستش به جایی میرسه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۲۷ #83149248

با سلام و خسته نباشید . سال ۹۰ مادر بنده یک قطعه باغ با ساختمان کامل به متراژ ۱۰۰۰ متر رو بخاطر نیاز مالی با آقایی بصورت دست نویس با ۳ شاهد قولنامه کردن و مادرم هم مبلغ حدودا ۴۰ میلیون رو نقد بصورت طلا و پول از خریدار دریافت کرد که نوشته و امضا شده و مابقی که ۲۰۰ میلیون بود رو با توافق طرف قرار شد ۶ ماه دیگه موقع سند زدن دریافت کنه ولی همون آقا اومد خواستگاری بنده و الان هم شوهرم هست و پدر فرزندانم ! متاسفانه پدر بنده مادرم رو مجبور به فروش مجدد اون ملک کرد و سال ۹۲ ملک رو فروختن و سند رسمی هم زدن برای طرف و حتی فکر میکنم ۲ یا ۳ دست زمین چرخیده و موقعی که همسر بنده فهمید بسیار ناراحت شد و با خانوادم قهر کرد تا این که پدر و مادرم هر دو فوت کردن ، امروز همسرم اون قولنامه رو پیدا کرده و شهود هم زنده هستن و جالبتر این که اون قولنامه دستنویس رو همون زمان توی یه مشاور املاک با مهر مشاور املاک و شهود دوباره رو نوشت کردن ( یعنی هم دستنویس موجوده هم برگه مبایعه نامه مشاور املاک ) حالا شوهرم میخاد از مادر مرحومم شکایت کنه بخاطر فروش مال غیر ! آیا دستش به جایی میرسه ؟ پیشاپیش از کمک شما اساتید ممنونم .

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اظهارات شما به نظر می رسد شکایت ایشان علیه مادر مرحوم شما نتیجه‌ای ندارد

شکایت کیفری قابلیت استماع ندارد ولیکن دعوای حقوقی قابل تصور است

با سلام
شکایت کیفری همسر شما علیه مادر مرحوم شما نتیجه ای نخواهد داشت اما می تواند بیع را اثبات کند و بیع های بعدی را ابطال کند و ملک را برگرداند

شکایت کیفری به طرفیت متوفی قابلیت پیگیری ندارد لیکن همسر شما می تواند در خصوص قرارداد بیع و انتقال صورت گرفته اقدام نماید

سلام
با توجه به توضیحات به نظر امکان شکایت علیه فرد متوفی وجود ندارد و همسر شما صرفا می توانند با اثبات بیع و مالکیت خود نسبت به ابطال اسنادو مدارک ایادی بعدی خود اقدام نمایند