چگونه از خانواده پدری به دلیل دخالت در زندگیمون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۹۱ #82929119

سلام من پسر هستم و ۱۵ سال سن دارم پدر و مادرم سر یه مسئله کوچیک بحثشون شد که با دخالت خانواده پدریم بحث خیلی بزرگ شد و خانواده پدریم خیلی پدرمو پر کردن و پیام هایی به مادرم دادن که باعث تشویق پدر و مادرم به جدایی شد منم با این کارشون اقدام به خودکشی کردم و پرونده هم دارم حالا چطور میتونم از خانواده پدریم شکایت کنم و مجازاتشون کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع فاقد وصف مجرمانه است.

بادرودوسلام موضوع فاقد وصف جزایی می باشد.

پسرم درود بر شما
در جایگاه وکیل دادگستری در پاسخ به شما میتوانم بگویم : از نطر قانون ، جرمی رخ نداده پس مجرمی هم وجود ندارد که بتوان از او شکایت کرد .
اما بنده در جایگاه انسانی که میخواهد به فرزندی ۱۵ ساله ، با چنین درگیری خانوادگی ، پاسخ دهد بسیار خلاصه میتوانم بگویم : متاسفم که در چنین وضعیتی قرار داری که البته در جامعه کنونی ما بسیارهم رایج است. چنانچه پدر و مادر شما نخواهند یا نتوانند ، شما به تنهایی نمیتوانی برای بهبود اوضاع کاری کنی . در واقع مشکل اصلی ، ناآگاهی و ارتباط متزلزل پدرومادر شماست که با رفتار یا گفتار اطرافیان سست تر میشود (که البته پدر و مادر هم بنوعی نتیجه ی همان آموزش خانوادگی و اجتماعی خود هستند ). چنانچه به این باور برسی ، انگاه شاید کمتر گرفتار خشم و فکر انتقام و مجازات از دیگران خواهی شد. در این مورد یک مشاور خانواده خوب بهتر میتواند به شما کمک کند تا یک وکیل ؛ چرا که راه حل در خشم و مجازات نیست ، در اگاهی و قدرتمند تر شدن است . اگر به کمک یک مشاور روانشناس خانواده ، مجرب و باسواد از این مشکل راهی بسوی داناتر شدن و قویتر شدن پیدا کنی در آینده خودت هم در همین چرخه معیوب گیر نخواهی کرد .زیرا هر یک از ما خواه ناخواه مشابه انچه از پدرو مادر خود اموخته ایم ، رفتار خواهیم کرد . آینده درخشانی پیش روی شماست و شما نسل آگاه هستید که میتوانید وضعیت خانواده ها و جامعه و حتی قوانین را بهبود بخشید .

جرمی اتفاق نیفتاده است بنظر می رسد این اتفاقات بیشتر حاصل بی تدبیری و عدم مدیریت رفتارها است . همه مشکلات را نمی توان از طریق دادگاه حل کرد بسیاری موارد مراجعه به روانشناس حلال مشکلات و اختلافات است .

هیچکدام از مواردی که شما عنوان کردید جرم نیست

با درود موضوع مطابق آنچه در سوال آمده است وصف جزایی نداشته‌، بهتر است کدخدامنشانه به موضوع فیصله دهید

موضوع را به اورژانس اجتماعی از طریق سامانه ۱۲۳ اطلاع دهید