سوء استفاده از مدرک تحصیلی چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸,۰۰۰ #82351

سلام منو شوهرم سال ۸۷ مدرک تحصیلیمون رو به شرکتی که مدارک رو می گرفت برای رتبه بندی دادیم کارشرکت دادن مدارک تحصیلی به شرکتای دیگه برای گرفتن رتبه بوده و حالا ما ایران نیستیم یه چهار پنج سالی که خارج ازایرانیم و یه هفته فهمیدیم حساب شوهرم به خاطر مالیات از سمت اداره مالیات شرق تهران بلوکه شده و مقدار مالیات ۱۵۰میلیون تومن و سمت شوهرم رو هم تویه سیستم اداره مالیات زدن مدیر عامل یه شرکتی و حق امضا هم ظاهرا ازش دارن و تا حالا مدیر عامل اون شرکت هست درصورتی که قراردادی که ما داشتیم با شرکت رتبه بندی بوده که فقط هیت مدیره یا کارشناس باشیم نه مدیر عامل و هیچ مسولیتی در قبال کارای شرکت نداشتیم و قرارداد همون یه سال تموم شده و صورتجلسه حذف اسامی هم تویه شرکت رتبه بندی هست ولی حالا نمی دونم چجوری تا الان این قضیه ادامه داشته و اسم شوهرم به عنوان مدیر عامل تویه سایت دارایی هست و الان نه شماره ایی از شرکتی شوهرم مدیرعاملش هست رو داریم نه ادرسی به شرکت رتبه بندی هم پیغام می دیم می گن قراردادی ندارین باشرکت مربوطه قرارداد تموم شده حالا این مالیات چیه و ایا واقعا شوهرم از لحاظ قانونی باید پرداخت کنه یا اینکه نه راهی برای حل قضیه هست اخه در طیه این چند سال نه پیغامی نه اخطاری هیچی براش نیومد و نه از این شرکت سودی گرفتیم نه می دونیم چیه و کارش چیه دروافع شرکت رتبه بندی باهاشون سروکار داشته حالا به نظر شما چکار باید کرد چجوری باید قضیه رو درست کرد

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

کارشرکت به فرض صحت اظهارات شما جعل واستفاده ازسندمجعول میباشد به فرض اثبات دردادگاه وارایه آن به اداره مالیات مشمول مالیات نمیشوید

در حال حاضر خدماتی در خصوص شرکت و امور مربوط به مالیات و .... انجام نمیدهیم.