در شهرستان بعد از گفتن زوج که رابطه نداشتن باز هم بکارت باید آزمایش بدهند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۶ #82123623

سلام من یه مدته عقدم و رابطع نداشتنم در سهرستان د کوچکی هم زندگی میکنم اگر من و همسرم ادعا کنیم که رابطع نداشتیم ایا باز هم بکارن را معاینه میکنند یا فقط تست بارداری چون اطرافیانم که جدا شدن فقط تست بارداری دادن و من مهریمم میخوام بگیرم نصف میشع ایا نیازی به برسی بکاذت هس در صورتی که چند تا از دوستانم اصلا برسی صورت نگرفته

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای طلاق اگر در دوران عقد بوده آزمایش بکارت الزامی است لکن اگر زندگی مشترک را هرچند به تازگی آغاز نموده ایدفقط تست بارداری انجام میگیرد .

باسلام
هر چند که گاها اقرار زوجه مبنی بر باکره بودن قابل قبول دادگاه است اما گاها برحسب شرایط دادگاه زوجه را به پزشکی قانونی معرفی مینماید

برای طلاق اگر در دوراه عقد باشید معاینه بکارت الزامی است ولی اگر ازدواج کرده و زندگی مشترک را آغاز نموده باشید تنها تست بارداری کفایت میکند .

سلام
چنانچه در عقد دائم هستید و زندگی مسترک تشکیل ندادید انجام آزمایش بکارت الزامی است