بنده بایستی بابت برگشت همسرم به زندگی و همچنین اخذ طلا و جواهرات چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۳۳ #81862979

با سلام خدمت شما وکلای عزیز، همسر بنده حدود ۲ ماه هست که بدون اجازه از منزل خارج شده و تاکنون به هر نحو ممکن با میانجی گری اقوام و خانواده ها به منزل باز نگشته و هنگام رفتن کلیه طلا و جواهرات داخل منزل به همراه فاکتورهای شان که بنام بنده می باشد و مقداری البسه و.... را با خود برده است.
و همچنین آیا در این مدت پرداخت نفقه بر بنده واجب است یا خیر؟؟؟
چگونه اثبات کنم که طلا و جواهرات برده شده متعلق به من بوده و آنها را مطالبه نمایم؟؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست الزام به تمکین از طریق مراجع قضایی دهید

با سلام،شما باید دادخواست الزام به تمکین ایشان را از طریق دفتر خدمات به دادگاه ارائه دهید تا عدم تمکینش ثابت و متعاقب آن نفقه به ایشان تعلق نگیرد.

بادرودوسلام الزام به تمکین ایشان را ازطریق مراجع قضایی درخواست نمایید.

ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تمکین دهید تازمانی که حکم نشوز ایشان صادر نگردد مکلف به پرداخت نفقه می باشید

سلام
انشاالله که دوباره به زندگی مشترک ادامه دهید لیکن در خصوص پرسش شما میبایست دادخواست الزام به تمکین از طریق یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به طرفیت ایشان تقدیم نمایید اما در خصوص استرداد طلاجات نیاز مبرم به رزرو مشاوره تلفنی جهت درک بهتر موضوع و ارایه راهکار متناسب داری که با پیام امکان پذیر نیست در صورت تمایل اقدام فرمایید

الزام به تمکین ایشان را از دادگاه بخواهید.

دادخواست الزام به تمکین دهید