راهی هست برای کمتر دادن مهریه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۳ #81782249

سلام و عرض ادب
بنده اگر بخواهم همسرم را طلاق بدهم و همسر راضی به طلاق نباشد و مهریه ایشان ۳۰۰ تا سکه باشه با توجه به اینکه چندین خانه و حساب بانکی من پر بوده است و ایا میشود ظرف یکسال خالی کنم یا راهی هست برای کمتر دادن مهریه ( نمیخواهم مهریه ندهم میخواهم به جای ۲ میلیارد حداقل ۱ میلیارد بدهم نه این که اضافی بدهم ) و اینکه بنده در مغازه برادرم کار مکنم و املاک بنام ایشان هست و دستگاه پز بنام من تمامی حساب ها بنام من هست... ایا راهی هست ایا اعسار میتوانم بزنم؟ ایا میتوانم بگوییم من پیش برادرم کار میکنم چه راهی پینشهاد میدین؟
ایا خانم میتواند بگوید نمیخواهم طلاق بگیرم؟ درصورتی که من طلاق میدهم
ممنونم و متشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله شما میتوانید همسر خود را طلاق داده و در مواردی هم مقداری از مهریه را پرداخت کنید میبایست با وکیل دادگستری در این زمینه مشاوره تخصصی داشته باشید

اگر دادخواست مهریه بر علیه شما مطرح نشده راهکار وجود دارد هم در خصوص انتقال املاک و تخلیه حساب ها و هم روش های مرسوم در طلاق توافقی. با این حال جهت رسیدن به خواسته خود و انجام هر اقدامی از وکیل استفاده نمایید.

باسلام
اگر همسرتان هنوز درخواست مطالبه مهریه نداده اندراه حل های زیادی وجوددارد که انتقال اموال فراراز دین محسوب نشود.پیشنهادمیکنم جهت ارائه توضیحات ازمشاوره تلفنی استفاده کنید

ضمن اهدای سلام و احترام
در خصوص مشکل شما راه حل وجود دارد لیکن میبایست به چند پرسش بنده پاسخ دهید که واقعا با نوشتن پیام امکان پذیر نیست در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم