آیا بیمه هنوز هم می‌تواند دیه ما را پرداخت نکند و اعتراض بزند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۶۰ #81012235

باسلام خدمت شما عزیزان که وقت میزارید جوابگوی سوالات و ابهامات پرونده های قضایی ما میشوید
در درجه اول از تمامی شما سپاسگزار و آرزوی تندرستی و سلامتی دارم.
در یک پرونده تصادف خیلی پیچیده ای گیر افتادم رای دادگاه بدوی بنفع ما صادر شده پرونده جهت اجرای حکم رفت اجرای احکام معرفی شدیم به بیمه جهت دریافت دیه اما بیمه اعتراض ثالث وارد کردن ابتدا به سالم نبودن تصادف که رد شد مجدد به درصد که به این هم رسیدگی شد و ۶ درصد کم شده از کل درصد. پرونده به تجدید نظر ارسال میشه وقت نظارت تعیین و در آخر نتیجه دادگاه و رای دادگاه ( فلذا به لحاظ فقدان سمت قرار رد درخواست تجدیدنظر خواهی وی را صادر میکند ) در صورت ورود ضرر و زیان به شرکت بیمه میتوان از طریق طرح دعوی اعتراض ثالث نسبت به استیغإ حق خود اقدام نماید./ رای قطعی می‌باشد. اعتراض بیمه رو دادگاه تجدید نظر رد کرده و رای قطعی اعلام کرده
حالا سوال من اینجاست آیا بیمه هنوز هم می‌تواند دیه ما را پرداخت نکند و اعتراض بزنه اگر می‌تونه به چه چیز میتواند اعتراض بزند چون پرونده به اجرای احکام ارسال شده و مجدد وقت مقید نظارت در تاریخ ۱۳۹۹/۳/۱۷ تعیین شده.
درضمن اینم اضافه کنم که چون تصادف من طوری بوده که ماشین زیاد صدمه ندیده بیمه داعم به این موضوع اعتراض میزنه اگر اعتراض ثالث مانع اجرای حکم نمیشود پس چرا اجرای احکام کارش رو انجام نمی‌دهد. و اینم ذکر کنم این وقت نظارت رو مطمعن نیستم که بخاطر اعتراض تعیین کردن یا روال کار قضایی اینگونه هست در بعضی موارد؟؟ در کل بیمه میتواند به رای قطعی تجدید نظر خورده بگیرد و دیه رو پرداخت نکند.

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
از اجرای احکام درخواست صدور اجراییه کنید . در صورت عدم پرداخت دیه درخواست توقیف اموال و مسدود کردن حساب شرکت بیمه رو به اجرای احکام بدید .

رای در این خصوص قطعی است و شرکت بیمه نمی تواند اقدامی در این خصوص انجام دهد

خیر رای قطعی است و باید خسارت پرداخت شود