اگر شکایت کنم امکانش هست بتونم پولمو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۵ #80335976

سلام خسته نباشید.
من به شخصی پول قرض دادم چند ماه پیش. تو شرایط بدی بود. و اینکه خب قرار بود با شرکت تسویه کرد پس بده اون مبلغ رو چون ترک کار شده بود.
با شرکت تسویه کرده و الان چندماهه جواب تلفن منم نمیده. آدرس و شماره تلفن خونوادشو گرفتم از شرکت. ولی نه به آدرسشون رفتم نه به شماره دیگشون زنگ زدم.
تنها مدرکی هم که دارم رسید مبالغی هست که از گوشی واریز کردم براش.
و اینکه ادرسش رشته و من تهران. امکانش هست تهران شکابت کنم یا نه حتما باید رشت باشه
چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید و با ارایه رسید پول خود را پس بگیرید البته باید اثبات کنید که به ایشان بدهکار نبودین و این مبلغ واریزی بابت بدهی نبوده است.
چنانچه محل استرداد وجه در تهران باشد میتوانید در همان تهران دادخواست دهید
باتشکر

سلام
به استناد رسیدها امکان اقامه دعوا دارید و مراتب از طریق مراجع رشت پیگیری می شود

باسلام شما با توجه به رسیدها و در صورت وجود شاهد حتما میتوانید علیه ایشان شکایت نمایید و با تومه به اینکه محل تحویل پول در تهران است

بله می توانیدازایشان شکایت کنیداگرادرسی ندارید مجهول المکان قصد کنید و در شهر خودتان دادخواست بدهید

با سلام
وجوه واریزی شما قابل استرد می باشد البته باید اثبات نمایید که به ایشان بدهکار نبوده اید و این امر با عدم وجود مراوده مالی ممکن می باشد.ولی در مورد دادگاه صالح محل اقامت خوانده می باشد

امکان طرح دعوی باستناد رسید موجود از طریق دفاتر خدمات قضایی تهران وجود دارد لیکن رسیدگی در دادگاههای رشت صورت گرفته و پرونده را باید در رشت پیگیری نمایید .

سلام
شما به استناد رسید که برای پرداخت پول دارید می توانید پول های مذکور را از ایشان مطالبه نمایید و برای این کار از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی محل سکونت خود دعوی مطالبه وجه علیه ایشان اقامه نمایید و چون محل اقامت ایشان در رشت می باشد پرونده به دادگاه رشت ارجاع می گردد
و چنانچه قراردادی داشته باشید که در تهران تنظیم شده باشد در تهران هم می‌توانید دادخواست بدهید
و چنانچه قرار بوده پول در تهران به شما مسترد شود باز هم در تهران می توانید اقامه دعوا کنید
ضمنا میتوانید بخواهید پرونده را دفتر خدمات الکترونیکی قضایی برای دادگاه های تهران بفرستد و اگر دادگاه های تهران نپذیرفتند خودشان به دادگاه رشت ارسال می نمایند.