با وجود ایفای کامل تعهدات از طرف اینجانب، تعاونی دادخواست تائید فسخ قرارداد را داده، آیا میتواند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۸۱ #79709582

طی قرار داد خرید یک باب آپارتمان از یک تعاونی واحدی را سال ۹۱ خریدم.در قسمت فسخ قرارداد این اختیار در صورت عدم ایفای تعهدات یکطرفه و بدون نیاز به مراجع قضایی و یا هر ورجع دیگری به تعاونی واگذار شده.البته مرجع حل اختلاف در قرارداد داوری مرضی الطرفین معین شده.اکنون با وجود ایفای کامل تعهدات از طرف اینجانب، تعاونی دادخواست تائید فسخ قرارداد را داده. آیا تعاونی میتواند به همین سادگی قرارداد را فسخ و از انتقال سند رسمی به نام من خودداری کند.آیا الزام به ایفای تعهدات در صورت اثبات عدم ایفای تعهدات بر فسخ قرارداد در محاکم تقدم ندارد و نباید ابتدا الزام مطرح گردد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود می‌بایست الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح کرد

با سلام با وجود شرط دوری رسیدگی به این دعوا در سیستم قضایی موضوعیت نخواهد داشتفسخ هم در صورتی موضوعیت دارد که یا در قرارداد پیش بینی شده اشد و یا قانون چنین حکمی را پیش بینی نموده باشد. به هر روی طرح دعوی علیه شما با وجود ایفای کامل تعهدات از جانب شما قدری قابل تامل است.

با سلام
بی دلیل حق فسخ ایجاد نمیگردد و بایستی دلایلی در خصوص فسخ بوجود آید و شما میتوانید در خصوص عدم ایفای تعهدات علیه ایشان شکایت نمایید

با سلام و احترام
با وجود شرط فسخ قرارداد مشروط له می تواند اقدام به فسخ قرارداد در صورت حاصل شدن شرط نماید. البته این امر نیاز به تایید دادگاه دارد و شما می توانید با ارایه دفاعیات خود مبنی بر ایفای تعهدات از فسخ قرارداد جلوگیری کنید. البته با وجود شرط داوری موضوع باید از طریق داوری پیگیری شود.