چه مدت زمان میبرد که اولین جلسه مهریه برگزار بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۸۰ #79681875

با سلام. دادگاه شورای حل اختلاف خانواده در جلسه نفقه در ابتدای کار به بنده اصرار طلاق داد که منم با اصرار زیاد اعلام ادامه زندگی کردم که البته نمیدانم چرا اینگونه صحبت میکردند و سپس به زوجه اعلام کردند چون میخواهد زندگی کنه شما بزرگترین ضرر را میکنید. و نفقه را توافقی ماهیانه و اقساطی ۴۵۰ تومن اعلام کردیم و بین طرفین امضا شد حال صحبت مهریه بود که پرونده به دادگاه ارجاع شد و نمیدانم چه مدت زمان میبرد که اولین جلسه مهریه برگزار بشه. خواستم بپرسم آیا با شرایط قسطی بودن نفقه و درآمد مالی و حقوقی پایین آیا امکان دارد مهریه را دادگاه منصفانه قسطی کنه تا بتوانم پرداخت کنم. یا خیر واقعا درامد آنچنانی ندازم ولی در مورد پرداخت مهریه و ادامه زندگی مشکلی ندارم .؟

ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زمان بستگی به ازدحام کار شعبه دارد اما علی الاصول بیشتر از ۳ هفته زمان خواهد برد.
امکان تقسیط باتوجه به شرایط شما و ادله ای که ارائه مینمایید ضمن صلاحدید قاضی وجود دارد.

تعیین اوقات جلسات دادرسی معمولا بیش از یک ماه زمان میبرد. امکان تقسیط باتوجه به وضعیت مالی شما هست.

باسلام
وقت بخیر
اولا اینکه تعیین وقت رسیدگی باتوجه به زمان ها و دفتر اوقات دادگاه متغیر می باشد وبعضی شعبات وقت رسیدگی یک ماهه و بعضی دیگر وقت رسیدگی سه ماهه ابلاغ می کنند.
ثانیا در خصوص مبلغ اقساط درخصوص مهریه؛ باتوجه به اموال، درآمد و هزینه های شما اعم از وام، اجاره و ... متفاوت و به تشخیص قاضی صادر کننده رای می باشد.
موفق باشید