ایا رضایت قبلی ایشان در مسیر پرونده تاثیری دارد ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۵۷ #79157684

با سلام و وقت بخیر
بنده ۱۵ فقره چک برگشتی نزد یکی از همکارانم که باهم کار میکردیم و متاسفانه پس از مدتی من نتوانستم به تعهداتم عمل کنم دارم . سال گذشته ایشان بصورت یکجا از من و از ضامن چک ها شکایت کرد اما پس از مدتی شکایت خود را پس گرفت و اعلام رضایت اما به تازگی چک ها را به شخص دیگری داده و او چک ها را یکی یکی در شورای حل اختلاف شکایت کرده . حال دو سوال دارم :
۱- ایا رضایت قبلی ایشان در مسیر پرونده تاثیری دارد ؟
۲- ایا من میتوانم یک درخواست اعسار برای این ۱۵ پرونده که در انها خوانده و خواهان یکی است بدهم ؟
در غیر این صورت چه باید بکنم در ضمن او در تمام این پرونده ها از من و ضامن بصورت تضامنی شکایت کرده مثل دفعه قبلی که رضایت داده.
متشکرم

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر بابت چک ها رضایت داده باشند، انتقال چک ها به دیگری مانع محکومیت شما خواهد شد.

اگر رضایت بابت چکها باشد انتقال چکها به دیگری مانع محکومیت شما خواهد شد. واعسار منتفی است

با سلام
برای هریک از چک ها باید دادخواست اعسار جداگانه دهید و اگر در جریان رسیدگی از دادخواست خود عدول کرده باشند میتوانند دوباره شرکت خود را مطرح کنند،مگر اینکه رضایت محضری داده و یا در دادگاه اقرار به رضایت نموده باشند

سلام و درود
رضایت باعث ایجاد اعتبار امر مختومه و مانع شکایت مجدد است ولی در مورد شما احتمالا استرداد دادخواست و دعوی قبل از ختم جلسه دادرسی صورت گرفته که قرار ابطال دادخواست و یا قرار رد دعوی صادر شده است، آنچه مانع طرح دعوای مجدد است صدور قرار سقوط دعوی است که در این صورت میتوانید با عنوان کردن صدور قرار سقوط دعوی پرونده جدید را ببندید.
برای اعسار هم میتوانید برای هر یک از چک ها دادخواست اعسار جداگانه بدهید و در مورد هر یک اقساط خاص خودش را در نظر میگیرند.
موفق باشید.