چک رو که ثبت نکردم ارزش داره میتونه کاری بکن باهاش؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۲۶ #79023054

سلام خسته نباشین من چک جدید برای امانت به صاحب کارم که گفت چک نداره و تموم شده برای خرید تابلو برق دادم اما قبل این که ثبتش کنم چند روز بعدش با هم حرفمون شد دیگه سرکار نمیرم . حالا ایشون نه حقوق چند ماه منو میده نه چک رو پس میده میخواستم ببینم چکو که ثبت نکردم ارزش داره میتونه کاری بکن باهاش یا نه.ممنون میشم ک پاسخ بدین

مشاوره حقوقی چک
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر چند در سامانه بانک ثبت نکردی ولی در حکم بدهکار هستی ولی مدت کارکردی که حقوقت را پرداخت نکرده به اداره کار شکایت کن

سلام
به عنوان سند تجاری اعتبار ندارد ولی ممکن است درصورت انتقال سند مدنی باشد . امکان تقاضای استرداد وجود دارد

با درود از طریق دادگاه اقدام کنید

از طریق دادگاه قابل مطالبه و پیگیری است.

امکان مطالبه وجود دارد.

بادرودوسلام ازطریق مرجع قضایی امکان پیگیری می باشد.

چنانچه چک های جدید در سامانه صیاد ثبت نشود باز هم قابل مطالبه است به عنوان سند مدنی قابل مطالبه است مثل یک طلب عادی