با عکس کارت ملی بنده چه کار خلافی میتونن انجام بدن و باید چکاری انجام بدم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۸۷ #78419600

باسلام، چند روز پیش یه آگهی کاری ثبت شده بود،یه شرکت گردشگری بود بنا به توضیح خودشون و نیرو برای کانتر فروش میخواستن بنده پیام دادم و ایشون گفتن که باید یه فرمی پرکنید بعد از اون عکس کارت ملی بنده رو خواستن و بعد هم مبلغ صدهزارتومن پول گرفتن برای شرکت در دوره آموزشی اولیه بعد از گذشت یک روز متوجه شدم شماره خاموشه و آگهی رو هم پاک کردن الان نگرانی بنده اینه با عکس کارت ملی بنده چه کار خلافی میتونن انجام بدن و باید چکاری انجام بدم؟ ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . امکتن آن وجود دارد و از ذهن خارج نیست .

کلاهبرداران هر بار از روش های نوین و خلاقانه ای جهت رسیدن به هدف خود استفاده میکنند، بنابراین احتمال سوءاستفاده هیچ گاه منتفی و البته قابل پبش بینی نیست.

امکان سواستفاده وجود دارد .

سلام قابل پیش بینی نیست

با سلام
متاسفانه امروزه شاهد انواع و اقسام کلاهبرداری از طریق سوء استفاده از مدارک هویتی میباشیم و لذا نمیتوان دقیق اعلام نمود که با کارت شما نیز چه نوع جرایمی میتوانند انجام نمایند

باسلام
اصولا کپی اسناد بهمراه اصل ارائه می شود لیکن از کد ملی امکان سوء استفاده وجود دارد ، میتوانید به اتهام کلاهبرداری از وی شکایت کنید .

بادرودوسلام غیرقابل پیش بینی است ولی امکان سواستفاده هم بعید بنظر نمیرسد.