از حساب بنده سوء استفاده شده است، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۱۹ #78407665

حساب من را مسدود کردند و تراکنش هایی باهاش انجام شده که اصلا من خبر ندارم ولی بهم میگن شما اجاره دادی حسابتو.
حالا چکار کنم؟
جرمش چیه؟
میترسم برم دادگاه دستگیر شوم.
البته نمیدونم از کدوم شهر و دادگاه مسدود شده دارم سکته میکنم فکرهای عجیب و غریبی به سرم میزنه.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حساب را مسدود کنید و اقدام به شکایت نمایید تا به حق قانونی خود برسید

با سلام بهتر است با مراجعه به بانک از مرجع قضایی و علتی که دستور انسداد حساب داده اطلاع حاصل کنید و با مراجعه به شعبه دادگاه همین دفاعیات مبنی بر عدم اطلاع از سوء استفاده از حساب را به شعبه اطلاع دهید.

سلام
شما باید بتوانید اثبات نمایید که حسابتان هک شده است و از تراکنشهای صورت گرفته بی اطلاع بوده اید و علیه شخصی که هک نموده شکایت دسترسی غیر مجاز انجام دهید.

اگرازحساب شماسوء استفاده شده شکایت کنید

سلام. به بانک مراجعه کنید و دلیل مسدود شدن را جویا شوید.. از حسابتان در خواست پرینت و واریزها و تراکنش ها رو بگیرید . و به استناد از ان شخص که تراکنش ها را انجام داده است، شکایت دسترسی غیر مجاز را مطرح کنید

سلام
شما باید اثبات نمایید که حساب شما هک شده است و تراکنش ها بدون اطلاع شما اتفاق افتاده است

بنام خدا _بدون ترس به بانک مربوط که حساب شما رو مسدود کرده مراجعه کنید و گواهی مسدود بودن حساب را از بانک بگیرید پرینت تراکنش خود را دریافت کنید مستند به این سند از طریق دادسرا اعلام شکایت مراتب از طریق دستور قضایی قطعا مشخص خواهد شد شما مقصر نیستید