چطور میتونم پولم رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۳۱ #77842026

من و همسرم قصد جدایی داریم ودیعه منزل مال من بوده اما اجاره نامه به نام همسرم نوشته شده چطور میتونم پولم رو پس بگیرم ؟
آیا اگه به صورت دستی پشت اجاره نامه بنویسه که پول ودیعه مال منه از نظر قانونی درسته ؟؟ قابل قبول هست ؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله در صورتیکه میان هر دوی شما توافقی در این خصوص بصورت مکتوب درج شوذ دارای اعتبار و قابل استناد خواهد بود.

بهتر است پشت اجاره نامه این موضوع را قید نماید که مبلغ کل ودیعه این اجاره نامه متعلق به خانم ......... می باشد و پس از انقضای مدت این ودیعه از جانب موجر به خانم ........... پرداخت شود و به امضای شما و ایشان و دو شاهد و موجربرسد .

میتوانید اقرارنامه از همسرتان بگیرید که مبلغ ودیعه برای شماست و دونفر شاهد هم امضا کنند.

با سلام - چنانچه همسر شما قبول کند که اجاره نامه را ظهر نویسی یا پشت نویسی کند این مورد بعدا قابل استناد خواهد بود واگر چند شاهد هم در ظهر نویسی امضا کنند بهتر است.

سلام بله چنانچه به این امر در قرارداد یا ظهر ان اشاره شود میتواند مورد استناد واقع شود

سلام
اجاره نامه به اسم هرکی باشه مبلغ ودیعه هم متعلق به آن نفر خواهد بود مگر اینکه نفراتی موقع دادن پول به همسرتان، جهت ودیعه سپردن در آنجا حضور داشته و شاهد بوده باشند. از طرفی نوشتن همسرتان نه تنها پشت اجاره نامه بلکه به هر صورت مبنی بر تعلق مبلغ ودیعه به شما اقرار محسوب میگردد و اگر نفراتی هم به عنوان شاهد زیر اقرار را امضا کنند دیگر حق شما قابل اثبات خواهد بود