ایا شاهدی که سوءپیشینه کیفری دارد میتواند بعنوان شاهد شهادت بدهد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۱,۳۵۸ #77551338

ایا شخصی که قبلا بابت موضوع کیفری به مدت۶ الی ۷ماه به زندان افتاده است میتواند دریک پرونده شکایت کیفری ضرب و شتم عمدی که صحنه درگیری رو به عینه دیده است در دادسرا برای شاکی پرونده به عنوان شاهد شهادت بدهد یا خیر؟ ایا بعدا مشکلی پیش می اید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام درود بله اینکه دارای اعتبار باشد یا خیر با مقام قضایی است

می توانند شهادت دهند، تشخیص اعتبار شهادت با مقام قضاییست.

باسلام بله امکان ادای شهادت دارید و میزان تاثیر آن منوط به نظر مقام قضایی می باشد.

بله می توانید شهادت دهید اما پذیرفتن آن منوط به نظر قاضی است

درود امکان ادای شهادت دارید و اعتبار آن منوط به نظر مقام قضایی است

سلام وقت بخیر
میتوان اقدام به ادای شهادت نمود و اینکه مورد پذیرش قرار میگیرد یا خیر بستگی به نظر مقام قضایی دارد.

سلام ...داشتن سوپیشینه از موارد جرح شاهد نیست مگر آنکه عدالت شخص که از ویژگی های یک شاهد هست را زیر سوال ببرد که در این مورد اعتبار شهادت و میزان تاثیر آن منوط به نظر مقام قضایی است