خانوم بنده برای گرفتن حق طلاق و مهریه کامل علیه بنده اتهام رابطه نامشروع حضوری و تلفنی مطرح کرده و تبرئه شدم ولی آبرو برام نمونده، چه شکایتی مطرح کنم و حکمش چیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۸۰ #77326772

با سلام و احترام
خانوم بنده با نیت قبلی و برنامه مهریه سنگینی انداخت و از بچه دار شدن ممانعت کرد و با دلایل واهی منزل را ترک ، اقدام به اجرای گذاشتن مهریه و گرفتن دارو ندار من ، ودر کنار اینها اتهام رابطه نامشروع حضوری و پیامکی و تلفنی را با معرفی چند شماره مطرح نمود و حتی با سماجت وکیل ایشون استعلام از اپراتورها و حتی پلیس فتا مکالمات دو ساله من اخذ گردید و پنج ماه درگیر این تهمت بودم که بالاخره به لطف خدا،از این اتهام در دادگاه بدوی وبعدا در تجدیدنظر تبرئه شدم منتهاضربات روحی و جسمی و حیثیتی زیادی به بنده، به جهت تهمت و افترا مطرح شده توسط ایشان،و با توجه به اینکه کارمند هستم وارد شده و بخاطر این افترا و تهمت و شوک حاصله مریض شده ام ! چه شکایتی علیه ایشان با توجه به برائت خودم در دادگاه بدوی و تجدید نظر مطرح کنم و محکومیت ایشان چه خواهد بود؟ استدعا دارم کامل راهنمایی بفرمائید چون واقعا از هر لحاظ ضربه دیدم .
سپاسگزارم از وکلای مجرب بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به عنوان افترا از ایشان شکایت نمایید

می توانید شکایت افترا طرح نمایید

باسلام شما می توانید شکایت خود را تحت عنوان افترا مطرح نمایید.

در خصوص قسمت اول که نوشتید "با نیت قبلی"، اگر این نکته را بتوانید اثبات کنید، می‌شود تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کرد و عده قلیلی از قضات هم با این امر موافقت می‌کنند (البته اکثرا نمی‌پذیرند). در خصوص اتهام زدن ایشان، می‌توانید تحت عنوان افترا شکایت نمایید. البته صرف شکایت (آن هم برای بار اول) جرم نیست (یعنی در رویه، قضات آن را محکوم به مجازات نمی‌کنند)؛ مگر اینکه غیر از مراجع قضایی، در سایر اماکن و به سایر اشخاص نیز این اتهام را به شما زده باشد. ضمنا می‌توانید کلیه ضرر و زیان و خسارات مادی و معنوی را نیز طی دادخواستی در جلسه اول رسیدگی دادگاه ارائه دهید.

سلام وقت بخیر
شکایت افترا مطرح نمایید.

با درود تحت عنوان افترا شکایت کنید

باسلام
شما میتوانید بابت افترا ایشون شکایت کنید و اعاده ی حیثیت کنید
ولی مهریه به ایشون تعلق میگیرد وبعداز قطعی شدن مهریه دادخواست اعسار دهید که به صورت اقساط پرداخت کنید