نفقه رو به اجبار باید پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۳ #77271395

با سلام, خانم بنده در تمکین محکوم شده بودند و قطعی شده بود, در خواست اجرائیه دادم, ولی خانم طبق برنامه ریزی قبلی و نقشه در زمان اجرای حکم در گیری و آبروریزی کردند و به عمد پدرشان با من درگیر شد... نتیجه این شد مامور کلانتری صورتجلسه کرد که درگیری ایجاد شد, و اجرای احکام ثبت کرده که مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم!! لطفا پاسخ بدهید این حکم به ضرر من تمام شد, یعنی نفقه رو به اجبار باید پرداخت کنم؟ آثار این حکم چه مواردی علیه من ایجاد میکنه؟ آیا حق طلاق از من ساقط میشه؟؟ و ضمن اینکه ترک انفاق کیفری علیه من شکتیت کرده؟؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این موضوع مشکلی در روند طلاق شما ایجاد نمیکنه میتوانید باز پرونده رابه جریان بندازید در خصوص اینکه خانم تمکین نکند نفقه تعلق نمیگیرد

سلام باتوجه به توضیحات جنابعالی رای بحفع شما صادر شده و درگیری پدرشون ربطیه به تمکین ندارد وتازمانی که زن حاضر به تمکین نباشد نفقه تعلق نخواهد گرفت و در مورد پرونده کیفری نیز با ارائه حکم عدم تمکین زوجه اگر پرونده در مرحله دادسرا باشد قرار منع تعقیب و اگر در دادگاه باشد حکم برائت صادر خواهد شد.و طلاق در هرحال به ارادا و اختیار مرد بوده مگرد در موارد محدود که زن نیز وکیل در طلاق می باشد.

شما می توانید درخواست مجدد حکم را بخواهید

سلام
یعنی نفقه رو به اجبار باید پرداخت کنم///خیر
اگر زن بدون دلیل موجه و بدون موافقت شوهر خانه را ترک کند و حتی در خانه پدر یا مادر خویش اقامت کند مرد می‌تواند ازدادن نفقه به وی امتناع کند و آن را پرداخت ننماید.
از وظایف زن در مقابل شوهر تمکین از اوست و به زنی که بدون دلیل قانع کننده از ادای وظایف زناشویی شانه خالی می کند اصطلاحا ناشزه گفته می شود.
آثار این حکم چه مواردی علیه من ایجاد میکنه؟
از موارد دیگر تمکین اقامت دراقامتگاه دایمی شوهر است یعنی زن برای دریافت نفقه باید در خانه شوهر زندگی کند
آیا حق طلاق از من ساقط میشه؟ خیر
مورد دیگر الزام زن به حسن معاشرت با شوهر خویش است زنی که بدون دلیل موجه از تمکین خودداری و رن ناشزه یعنی نافرمان و خاطی نامیده میشود و در این صورت علاوه بر اینکه مرد از دادن نفقه معاف خواهد بود، بلکه می‌تواند تقاضای طلاق وی را نیز از دادگاه بخواهد و می‌تواند تجدید فراش ( زن دیگر اختیار کند ) کند.
ترک انفاق کیفری علیه من شکایت کرده؟ در این صورت زن باید بتواند ادعای خود را ثابت کند
دادگاه پس از بررسی ادعای زن حکم به پرداخت نفقه خواهد داد.
زن برای دریافت نفقه باید در خانه شوهر زندگی کند
البته پرداخت نفقه منوط به تمکین زوجه است.

پرداخت نفقه رابطه مستقیم با تمکین دارد
اما با اوصافی که فرمودید نفقه را باید پرداخت کنید
شما می توانید دادخواست اعسار پرداخت نفقه رو بدهید و نفقه را به صورت اقساط پرداخت نمایید
شکایت پدر ایشان هیچ ارتباطی به پرنده های شما ندارد و کاملا مجزا است

شما میتوانین درخواست دوباره اجرای حکم کنین و پرونده دوباره به جریان بیفته و حق طلاق ربطی به تمکین نداره و طلاق حق مرد است و هرزمانی میتونین طلاق بدین و در مورد ترک انفاق کیفری نیز چون قبلا تمکین گرفتین به احتمال زیاد شکایت ایشون رد بشه