با این موارد سفته حسن انجام کار باطله؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲,۳۲۴ #77161025

سلام وقت بخیر .
سفته ای هست که تاریخ صدور ان سال ۹۸ هست.
و سر رسید ان بابت حسن انجام کاره.
قسمت کد ملی گیرنده خط خوردگی هست حالتی که مثلا عدد ۳ تبدیل به ۲ شده تا اخر کد ملی به همین شکله و قلم خوردگی دارد.
مبلغ عددی سفته با مبلغ حروفی سفته هم همخوانی ندارد
باتوجه به اینکه یکسال و نیم از این سفته میگذره و در قسمت کدملی خط خوردگی داره و تناقض در مبلغ دازه این سفته باطله؟ایا بانک معتبرش میکنه؟

مشاوره حقوقی سفته
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام‌ با توجه به سوال شما سفته به امضا و تایید صادر کننده برسد قابل وصول میباشد موفق باشید

چنانچه سفته به همین شکل باشد فاقد اعتبار است مگر اینکه خط خوردگیها توسط صادرکننده تایید تنفیذ شده باشد

بااحترام
اگر تایید شود توسط صادر کننده میتواند وصول شود

خط خوردگی باید توسط صادر کننده توضیح داده شود

با سلام و درود . خط خوردگی ها اگر به تایید و امضا صادرکننده برسد سفته قابل وصول خواهد بود .

سلام خط خوردگی نیاز به تصریح دارد

با احترام خط خوردگی ها باید به تایید صادر کننده برسد