عدم امضای مبایعه نامه توسط خریدار موجب بطلان مبایع نامه میشود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۸۷ #77078864

باعرض سلام وخسته نباشید
من یک مبایعه نامه در تاریخ ۸۴ از پدرم دارم که با برادرم مشترک بود یعنی نصف زمین از من و نصف دیگه از برادرم ولی موقع نوشتن مبایعه نامه من حضور نداشتم و نتوانستم امضا کنم ولی اسم و فامیل و شماره شناسنامه من در خریداران نوشته شده و پدرم هم امضا کرده و اثر انگشت زده الان مشکلی پیش اومده و یک برادر دیگم میخواد شکایت کنه الان میتونه در دادگاه به عدم امضای من اعتراض کنه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است معامله ای واقع نشده است.

بادرودوسلام معامله رخ نداده.

اعتبار قولنامه یا مبایعه­ نامه به این است که به امضاء یا تصدیق طرفین معامله رسیده باشد.بنابراین عقدی واقع نشده است .

با سلام
معامله ای صورت نگرفته است

عقد بیع محقق نگردیده است .

عدم امضای شما ظهور در عدم انعقاد قرارداد دارد، هرچند به نظر میرسد امضای هم اکنون آن منع قانونی ندارد، البته اگر فروشنده از ایجاب خود رجوع نکرده باشد.

سلام
بیعی اتفاق نیافتاده است