جلب به دادرسی فقط برای من هست یا طرف مقابلم رو هم دربر میگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۸ #76405145

سلام خسته نباشید
در مورد یک پرونده ای هم بنده شاکی هستم و هم متهم که در روند پرونده بترتیب زیر این متنها صادر شده ممنون میشم کمکم کنید;
۱ -در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره .....تاریخ ....صادر گردید.
۲-نسبت به شکایت ....علیه .... (بنده) مبنی بر انتشار الفاظ رکیک افترا فحاشی نسبتهای توهین امیز طی شماره....مورخه .....جلب به دادرسی صادر شد .
درضمن تو این پرونه هم من شاکی هستم و هم متهم هم اونها نامه پزشکی دارن هم بنده نامه پزشکی دارم حال سوال اینجاست که این کیفر خواست و جلب به دادرسی فقط برای من هست یا طرف مقابلم رو هم دربر میگیره? الان برام پبامک هم اومده که در مورد پرونده شماره ..... قرار نهایی صادر شد من چکاری باید انجام بدم بعد این پیامک و جلب و کیفر خواست? دستگیر که نمیشوم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
فعلا نیازی نیست اقدامی انجام دهید
ضمنا چنانچه تامین سپرده باشید(کفیل یا وثیقه) جلب نخواهید شد

باسلام
نسبت به هردو نفر قرار جلب به دادرسی صادر شد. وقت رسیدگی تعیین میشود و به شما ابلاغ میگردد. درصورتی که در وقت مقرر حضور نرسانید و دادگاه حضور شما را لازم بداند قرار جلب صادر میشود. و درصورتی که در وقت مقرر حضور نداشته باشید به صورت غیابی رای صادر میشود.

باسلام
نیاز به اقدام خاصی نیست و پرونده شما به دادگاه کیفری ارسال می شود.در صورت داشتن کفیل یا وثیقه تاصدور حکم قطعی جلب نمی شوید .