خیانت در امانت رو چطور پیگیری کنم تا پولم رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۱۱ #76367712

سلام درود فروان خدمت یکایک شما عزیزان،من چند سال پیش خانه ای داشتم در کرج ک اجاره داده بودم یکروز یکی از دوستانم بمن زنگ و گفت ک بنا ب دلایلی بازداشت شده و از من خواست ک در نبود او هوای خانواده‌اش را داشته باشم و چند روز بعدتماس هایش برای درخواست پول برا ی خودش و همچنین خانواده‌اش شروع شد من در آمدی بجز اجاره‌ای که از بابت پول خانه ام می‌گرفتم نداشتم ماهی حدود ۲۰۰ هزار تومان بابت اجاره خانه می‌گرفتم اینقدر بمن زنگ زد اصرار میکرد ک من تو زندانم زن و بچه ام هیچی ندارن من خودم اینجا پول لازم دارم و از این جور حرفها بالاخره منو مجاب کرد ک خانه رهن بدهم مبلغ شش میلیون تومان بابت رهن خانه گرفتم ک دومیلیون دادم بابت پول پیش مستاجر قبلی حدود دومیلیون ریختم برای خودش تو زندان و حدود دومیلیون دادم ب زن و بچه اش وخودم هم هیچ نداشتم بعد چند وقت دوباره تماس گرفت و گفت پول می‌خوام اگه ندم منو میکشن اینجا گفتم ندارم گفت هرچی داری بفروش بریز پول برای من من هم هرچی داشتم خورد خورد فروختم وهروز پول می ریختم برایش در زندان و اینکه از طرفی هم زنش مدام تماس می‌گرفت و تقاضای پول میکرد این داستان گذشت تا اومد از زندان بیرون پیشنهاد دادم گفتم خونه را بفروشم باهم مغازه بزنیم لوازم یدکی خودرو گفت باشه و من هم اقدام کرد و خونه را فروختم زنگ زدم گفتم بیا خونه رو فروختم فردا برو دنبال مغازه فرداش اومد منزل مادرم پول داخل ی گونی برنج بود مبلغ ۳۰میلیون تومان وقتی می‌رفت گفت پولو بده من ببرم ب زنم نشون بدم و از اونجایی ک خیلی بهش اطمینان داشتم پول دادم بهش رفت و قرار شد صبح پول بیاره ببریم بذاریم بانک ولی نیومد تا عصر وقتی اومد پول باهاش نبود و گفت کار داشتم نتونستم بیام منم چیزی نگفتم تا اینکه چند وقت گذشت ومن از طریق زنش متوجه شدم ک پول برده گذاشته پیش از دوستان مشترکمان ک لوازم لوکس فروشی ماشین داره رفتم آنجا دیدم داره مثل یک کارگر ساده کار می‌کنه چیزی نگفتم دوستم را صدا کردم و جریان پول را بهش گفتم و گفتم پولی که آور ده برای من هست و مراقب باش اون هم گفت خیالت راحت من هم اومدم حدود دو سه روز بعد یکی دیگه از دوستانمان منو دعوت کرد منز لش وقتی رفتم دیدم اون دوستمم ک پول دادم بهش اونجاست رفیقمان منو صدا کرد داخل اتاق و گفت چقدر سفته گرفتی بابت پولی ک دادی گفتم هیچی خیلی ناراحت شد گفت من سفته خریدم بایدبهش بگی امضا کنه گفتم نمیشه من خیلی سال باهاش دوستم نمیتونم رفت خودش بهش گفت اونم گفت باشه سفته ها رو آورد بهش گفت دوبرابر مبلغ پول خونه باید سفته بده من گفتم احتیاجی نیست بعد کلی حرف قرار شدمبلغ ۱۰ میلیون تومان سفته بده نوشت امضا کرد و داد بعد از هم جدا شدیم چند روز بعد اومد منزل مادرم گفت دارم میرم گفتم کجا گفت خونه پدرم قزوین فکر کردم شوخی می‌کنه چند روز پیداش نشد گوشیم جواب نمیداد رفتم دم خونه شون دنبالش دیدم اساس برده از اونجا رفته زنگ زدم منزل پدرش جریان گفتم پدرش خیلی ناراحت شد گفت بیا اینجا من زمین دارم ملک دارم میفروشم پولت رو میدم من گفتم من از پسرت طلب دارم نه از شما بعد دوسال تصمیم گرفتم برم شکایت کنم رفتم شورا حل اختلاف تهران بهم گفتن برو چون ثنا داره می‌فرستیم برایش بیاد پولت بده الان حدود هفت هشت سال میشه ازش خبر ندارم بعد از این جریان ناراحتی اعصاب گرفتم و باعث فلج شدن هر دوتا پاهام شد بطوری ک نمیتونم حرکت کنم میخواستم راهنمایی بفرمایید وبگید چکاری میتونم انجام بدم تا پولم برگرده با تشکر و سپاس فراوان از شما خوبان و عزیزان سپاسگزارم .🌷

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.دادخواست مطالبه وجه سفته رو مطرح کنید...

دادخواست مطالبه وجه سفته تقدیم نمایید...

سلام وقت بخیر
دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه سفته ارائه نمایید.

سلام
دادخواست مطالبه وجه سفته رو مطرح کنید

با درود از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد

نیاز است مدارک و مستندات شما بررسی شود

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.