آیا تقسیط مجدد مهریه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۹,۱۴۲ #76170

وقتی مهریه طبق ماده ۹۶ از طریق اداره ثبت تقسیط شده و واهیانه یک چهارم حقوقی که هرساله افزایش هم دارد ، کم میشود آیا میتوان دوباره تقاضای اعسار کرد؟ آیا تقسیط مجدد آن امکان پذیر است؟ وقتی خودش تقسیط است و طبق ماده قانونی روال انجام شده، آیا تقسیط مجدد معنایی دارد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .میتوانید دادخواست تعدیل بدهید، طبق تبصره ۲ قانون اجرای محکومیت های مالی :هر یک از محکوم‌له یا محکوم‌علیه می‌توانند با تقدیم دادخواست، تعدیل اقساط را از دادگاه بخواهند. دادگاه با عنایت به نرخ تورم براساس اعلام مراجع رسمی قانونی کشور یا تغییر در وضعیت معیشت و درآمد محکوم‌علیه نسبت به تعدیل میزان اقساط اقدام می‌کند.

وقتی از حقوق کسر می شود تقسیط مجدد صورت نمی گیرد

سلام خیر امکان مجدد اقساط وجود ندارد

با درود اگر قبلا اعسار صادر شده باشد می‌توان تقاضای تعدیل کرد و دادخواست داد.

درود بر شما
کسر مهریه از حقوق توقیف مال بوده و به تقسیط ارتباطی ندارد ، در صورتی که علاوه بر توقیف مال تقسیط نیز صورت گرفته باشد ،امکان تقسیط مجدد وجود ندارد بلکه در صورت وجود شرایطی ، امکان تعدیل اقساط وجود دارد .‌

خیر امکان تقسیط مجدد مهریه نیست

با سلام باتوجه به توان مالی میشود