آیا بدون اذن پدر میتوانم به عقد موقت و محضری این اقا دربیایم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲,۳۷۷ #76003466

سلام دختری ۲۹ ساله هستم و مجرد. با اقای مجردی در ارتباط هستم. ایا بدون اذن پدر میتوانم به عقد موقت و محضری این اقا دربیایم؟ در ضمن باکره نمیباشم.

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ازدواج موقت اجازه پدر شرط نیست و شما می توانید بدون اذن وی اقدام به ازدواج موقت نمایید

در خصوص اذن پدر برای ازدواج قانون گذار برای اولین بار که دختر باکره است شرط گذاشته است و اگر این موضوع ادامه داشته یعنی پدر اذن ندهند دختر می تواند به دادگاه مراجعه و از دادگاه تقاضای اذن به نیابت از پدر را با ارائه دلایل و مدارک کند .اما در خصوص دختران که باکره نیستند یعنی ازدواج دوم آنهاست اذن پدر لازم نیست.

درود
دختر غیر باکره جهت ازدواج دائم یا موقت نیاز به اذن پدر ندارد .

سلام بله به علت عدم باکری نیاز به اذن پدر نمی باشد.

باسلام درصورتی که باکره نباشید الزامی به اجازه پدر نمی باشد.

سلام
بله برای این امر نیای به اذن پدر نمیباشد/.

باسلام درصورتیکه باکره نباشین اجازه پدر لازم نخواهد بود و خودتان میتوانید اقدام کنین