در خصوص جرم نشر اکاذیب در رسانه ی عمومی شاکی خصوصی حتما باید داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۹۴ #75737609

با سلام و عرض وقت بخیر.. در خصوص جرم نشر اکاذیب در رسانه ی عمومی، چنانچه جرم متوجه شخص یا اشخاص خاصی نبوده باشد و به جهت تخریب یک جریان یا یک قشر از مردم مطرح شده باشد، در اینجا آیا جزو وظیفه دادستان هم است که ورود کند یا حتما باید در چنین جرایمی شاکی خصوصی وجود داشته باشد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود به صرف اطلاع دادستان دستور تعقیب صادر خواهد شد

در این مورد لزوما نیازی نیست که حتما شاکی خصوصی باشد؛شما میتوانید دادستان را از این موضوع آگاه کنید و ایشان به عنوان مدعی العموم پرونده را پیگیری خواهد کرد و

دادستان میتواند به عنوان مدعی العموم راسا تعقیب را شروع کند.

با سلام
بله دادستان می تواند ورود کند .

با درود بله مدعی العموم می‌تواند شخصا ورود کند

با سلام، موضوع از طریق دادستانی قابل پیگیری است

سلام با اعلام جرم به دادستان و احراز وقوع جرم امکان تعقیب بدون شاکی خصوصی وجود دارد