جعلی بودن شناسنامه

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۹۵ #7563

با سلام.شوهرم شناسنامش مهر روی عکس رو داره ولی مهر پایینی که مال ثبت احواله رو نداره.آیا شناسنامش جعلیه؟ و اینکه چطور میتونم نام و نام خانوادگیم رو تغییر بدم؟ نام پدر و مادر رو میشه عوض کرد از شناسنامه؟

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

در صورتی که مهر ثبت احوال در قسمت پایین شاسنامه درج نشده باشد احتمال جعلی بودن شناسنامه وجود دارد و باید از اداره ثبت احوال استعلام نمایید.

برای تغییر نام و نام خانوادگی باید از ثبت احوال سوال بفرمایید و نهایتا دستور مراجع قضایی برای این امر نیاز می باشد.

تغییر نام پئر و مادر ممکن نیست.

موفق باشید